Kurser

Kurser

Arbejder du med manuskripter i forbindelse med udgivelse af bøger, magasiner, brochurer, rapporter? Og mangler du overblik over de mange praktiske faktorer, som indgår i en udgivelse? Hvordan organiserer man et manuskript, og hvordan forbereder man projektet bedst i forhold til korrektur, omfang, layout, sats, trykning, indbinding, e-bog? Hvilke muligheder har man, og hvordan udnytter man dem bedst? 

Kom med på vores kursus:

Den optimale udgivelse

– Få bedre styr på den tekniske og designmæssige del af processen fra (næsten) færdigt manuskript til færdig bog/rapport/magasin.

Kurset henvender sig til redaktører og andre udgivere og fokuserer på de mange faktorer, som indgår i en bogudgivelse. Kurset henvender sig både til nye inden for faget og til erfarne, der ønsker et brush-up og ønsker værktøjer til et bedre overblik. Et kursus kan efter aftale målrettes deltagernes specifikke behov.

Indhold:

  1. Bogen/udgivelsen og dens udstyr – de overordnede rammer og de involverede aktører.
  2. Manuskript, redigering og korrektur. Rubrikhierarki, disponering af indhold, omfangsberegning, arbejdsgange, værktøjer.
  3. Layout af bogens indhold og omslag. Koncept, udtryk, principlayout, typografi, disponering og elementer, papir, indbinding.
  4. Fotos/illustrationer/figurer/grafer. Udtryk, formål, rettigheder, samspil, kvalitet, opløsning, billedprofiler.
  5. Produktion og e-bog. Tekniske krav, godkendelser, web-proof, prøvetryk.

Kursussted:

Hubstars, Nørrebrogade 47, 1., 2200 København N, – eller hos dig.

På kurset møder du:

Redaktør Kasper Monty, forlagskonsulent med speciale i projektplanlægning, redaktion og produktion af fag- og håndbøger.

Grafisk designer Anne von Holck, bogdesigner med stor erfaring i tilrettelægning, layout, produktionsstyring og i at samarbejde med trykkerier og forlag.

Kursus, 4,5 timer:

7. november 2019 kl. 9-13.30, Nørrebrogade 47, Kbh.,  3.800 kr. pr. person

10. december 2019 kl. 9-13.30, Nørrebrogade 47, Kbh.,  3.800 kr. pr. person

Tilmelding til ah@canpublish.dk

Ønsker til andre datoer: du er meget velkommen til at kontakte os. 
Opfølgningskurser: efter aftale.

Grupper og enkeltpersoner:

Som en samlet gruppe kan I bestille et kursus med grupperabat.

Vi kan efter ønske skræddersy kurser ift indhold og omfang. Vi kommer også gerne ud til små grupper, og vi kan lave kursus for enkeltpersoner (pris: 950 kr. pr. time).

(Priserne er ekskl. moms.)

Kontakt os for flere oplysninger
ah@canpublish.dk

Jeg ville ønske, at det var et kursus, jeg havde haft, da jeg startede. Alle nye redaktører burde efter min mening havde sådan et kursus.
Redaktør Katrine Mølgaard Andersen

Den optimale bogudgivelse
manuskript kursus 1
Anne  von Holck, Tegnestuen Trojka.
1900325_714361028614801_1312348434_o