Netværket

Netværket

I CanPublish-netværket er du i trygge hænder.

Netværket

Anne von Holck

Anne von Holck er grafisk designer, uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole og direktør i CanPublish ApS. Anne har siden 1988 været selvstændig designer som en del af Tegnestuen Trojka: tegnestuentrojka.dk, har undervist i grafisk design på Danmarks DesignSkole og Designskolen i Kolding og har arbejdet med tv-grafik på DR og TV2 Danmark. Anne er forfatter til undervisningsbøger om design.

Netværket

Kasper Monty

Kasper Monty har været selvstændig forlagskonsulent og bogproducer siden 1991. Inden Kasper blev selvstændig gik turen rundt om en Erhvervsfaglig Grunduddannelse i grafiske fag, læreplads som fotograf, kurser i visuel kommunikation på Kunstakademiets Arkitektskole, tegnefilmsprojektet Valhalla, tegneserieforlagene Interpresse og Serieforlaget, kulturtidsskriftet Levende Billeder og historiestudier på RUC og Københavns Universitet. Kasper betragter arbejdet med bøger som et håndværk og har hovedsageligt arbejdet med redaktion og produktion af populære fagbøger om natur, kultur og historie samt rejseguides for primært Politikens Forlag.

Netværket

Pia Jønsson

Pia Jønsson er cand. mag. i Litteraturvidenskab og Film- & Medievidenskab. Tekstforfatter, cross media kommunikationsdesigner og driver på 19. år bureauet METAFOR. Pia er mangeårigt medlem af komiteen til udvælgelse af Årets Bedste Bogarbejde, rådgiver forfattere i skriveprocessen om brug af skrivestile, genrer, visuelle virkemidler, målgrupper, kommunikationsplatforme og markedsføring. Pia står bag flere bogudgivelser, blandt andet ‘Den digitale bog’ – fra papir til pixels’, om de kvalitetsforskelle, der er på at læse og opleve en bog på tryk og på en skærm. Læs mere om Pias arbejde på metafor.dk.

Netværket

Produktion/trykning mv.

CanPublish arbejder tæt sammen med erfarne og dygtige folk indenfor trykning, repro, e-bogsproduktion og digitale platforme, bl.a.:

  • Tryk: Bulls Graphics, bullsgraphics.se
  • Tryk og print: Frederiksberg Bogtrykkeri, v. Christian Kjærgård, fb.dk
  • Tryk: Schmidt Grafiske, v. Steffen Schmidt, schmidtgrafiske.dk
  • E-bøger/ePubs: Holm Print Management, v. Lasse Holm, hpm.dk
  • Digitale løsninger, Drupal og WordPress: Genau, genau.dk
  • WordPress: Grids, v. Carina Jensen, grids.dk
  • Foto: Stig Nørhald, norhald.dk
  • Film/video: 6-am., 6am.tv