Netværket

I CanPublish-netværket er du i trygge hænder.

Anne_von_Holck

Anne von Holck

Anne von Holck er grafisk designer, uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole og direktør i CanPublish ApS. Anne har siden 1988 været selvstændig designer som en del af Tegnestuen Trojka: tegnestuentrojka.dk, har undervist i grafisk design på Danmarks DesignSkole og Designskolen i Kolding og har arbejdet med tv-grafik på DR og TV2 Danmark. Anne er forfatter til undervisningsbøger om design.

Kasper_Monty

Kasper Monty

Kasper Monty har været selvstændig forlagskonsulent og bogproducer siden 1991. Inden Kasper blev selvstændig gik turen rundt om en Erhvervsfaglig Grunduddannelse i grafiske fag, læreplads som fotograf, kurser i visuel kommunikation på Kunstakademiets Arkitektskole, tegnefilmsprojektet Valhalla, tegneserieforlagene Interpresse og Serieforlaget, kulturtidsskriftet Levende Billeder og historiestudier på RUC og Københavns Universitet. Kasper betragter arbejdet med bøger som et håndværk og har hovedsageligt arbejdet med redaktion og produktion af populære fagbøger om natur, kultur og historie samt rejseguides for primært Politikens Forlag.

Birken

Kontorfællesskab

Vi deler huset Birken med specialister indenfor bl.a.
– illustration
– foto
– it
– industriel design

tryk

Produktion/trykning/
layout/distribution mv.

CanPublish arbejder tæt sammen med erfarne og dygtige folk indenfor trykning, repro, e-bogsproduktion og digitale platforme, bl.a.:

Logo_gennemsigtig

PR

Film_foto_canpublish

Film/Foto

Henrik Hartvig Jørgensen

Indlæsning af lydbøger

  • Skuespiller, instruktør og producer Henrik Hartvig Jørgensen